Venteliste - Yoga 31. juli - 6. august 2021

Der kan kun tilmeldes én person pr. formular. Er I to, der ønsker at dele dobbeltværelse, så skriv det i feltet "Dele dobbeltværelse med".

Det hele cpr. nr. skal angives. Dette skyldes, at det er et højskolekursus og vi skal indsende deltagerlister til Kulturministeriet.

På forhånd tak.Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnr
By
Cpr nr. - alle 10 cifre
Telefon nr.
E-mail
Indkvartering
v
Evt. dele dobbeltværelse med:
Post pr brev eller e-mail
v
Kommentar
Tillæg kursuspris
v

Af hensyn til miljø og bæredygtighed udsender vi ikke længere brochurer i forbindelse med offentligørelsen af vores kursusprogram. Ønsker du at holde dig orienteret om vores kommende kurser, anbefales det at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, der udsendes ca. 10 gange årligt. Du kan selv tilmelde dig via dette link: http://eepurl.com/bA5JJD. Eller ved at takke ja herunder.
Nyhedsbrev
v
Den 25. maj 2018 trådte en ny EU-lovgivning i kraft (General Data Protection Regulation - GDPR). Denne lovgivning stiller større krav til hvordan vi samler, opbevarer og bruger persondata.

Derfor bedes du gennemlæse og acceptere skolens persondatapolitik, regler og vilkår, inden du tilmelder dig Vestjyllands Højskole (følg nedenstående link).

Har du spørgsmål eller forbehold bedes du kontakte Vestjyllands Højskole på telefon 9675 3777 eller på e-mail: kontor@vestjyllandshojskole.dk

Kursusafgift: DKK 1000

Din tilmelding er først gældende når tilmeldingsgebyret er betalt

Klik her for at se vores persondatapolitik mv. (se nederst)

Handelsbetingelser

Send kvittering til (email adresse)

Indsend tilmelding
Forrige Næste