Vestjylland på kryds og tværs 13.-19. juni 2020

Der kan kun tilmeldes én person pr. formular. Er I to, der ønsker at dele dobbeltværelse, så skriv det i feltet "Dele dobbeltværelse med".

Det hele cpr. nr. skal angives. Dette skyldes, at det er et højskolekursus og vi skal indsende deltagerlister til Kulturministeriet. Ønsker du ikke at oplyse cpr. nr. på formularen, så ring til os. Er du udlænding og ikke har et cpr. nr., skal du blot oplyse os din fødselsdato.

På forhånd tak.Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnr
By
Cpr nr. - alle 10 cifre
Fastnet
Mobil
E-mail
Indkvartering
v
Evt. dele dobbeltværelse med:
Post pr brev eller e-mail
v
Kommentar

Er du rejsende fra Sjælland, er det muligt at stige på en bus lørdag d. 13. juni, i enten Mørkøv eller Jyderup. Det koster 600,- kr. og er inkl. en retur tur fra Højskolen d. 19. juni. Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, skal bussen tilvælges her:
Jeg vil gerne med bus fra:
v
Af hensyn til miljø og bæredygtighed udsender vi ikke længere brochurer i forbindelse med offentligørelsen af vores kursusprogram. Ønsker du at holde dig orienteret om vores kommende kurser, anbefales det at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, der udsendes ca. 4 gange årligt.
Nyhedsbrev
v
Den 25. maj 2018 trådte en ny EU-lovgivning i kraft (General Data Protection Regulation - GDPR). Denne lovgivning stiller større krav til hvordan vi samler, opbevarer og bruger persondata.

Derfor bedes du gennemlæse og acceptere skolens persondatapolitik, regler og vilkår, inden du tilmelder dig Vestjyllands Højskole (følg nedenstående link).

Har du spørgsmål eller forbehold bedes du kontakte Vestjyllands Højskole på telefon 96753772 eller på e-mail: kontor@vestjyllandshojskole.dk

Klik her for at se vores persondatapolitik mv. (se nederst)


Send kvittering til (email adresse)

Indsend tilmelding
Forrige Næste