TinyHouse 3.-9. august 2024
Logo

Der kan kun tilmeldes én person pr. formular. Er I to, der ønsker at dele dobbeltværelse, så skriv det i feltet "Dele dobbeltværelse med".

Det hele cpr. nr. skal angives. Dette skyldes, at det er et højskolekursus og vi skal indsende deltagerlister til Kulturministeriet.

På forhånd tak.Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnr
By
Cpr nr. - alle 10 cifre
Telefon nr.
E-mail
Nationalitet
v
Kommentar

Særligt omkring allergier og specialkost: Vi tager hensyn til glutenallergi og der er vegetariske og veganske retter, hvis det er ønsket ved tilmelding. Af hensyn til planlægning og tilberedning, forventes det at vegetarer og veganere ikke tager fra kødretterne. Hvis man er mælkeallergiker/laktoseintolerent kan man tage vegansk mad, hvis der en sjælden gang er mælk i kødretten. Der er aldrig mælk i brødet, men mælk kan forekomme i vores boller. Der bliver ikke lavet mælke-, gluten- eller veganske kager, istedet serveres der frugt, når de andre får kage. Til fester er der dessert til alle. Det er ens eget ansvar at undgå, hvad man ikke kan tåle. Man kan altid spørge i køkkenet, hvad der er i maden. Evt. allergier meldes i køkkenet ved ankomsten.
Indkvartering
v
Evt. dele dobbeltværelse med:
OBS - Ved framelding op til 4 uger før kursusstart refunderes det indbetalte beløb fratrukket kr. 2000,00 i administrationsgebyr, svarende til 1. rate/tilmeldingsgebyret. Herefter refunderes indbetalinger IKKE! Dette uanset grunden hertil (sygdom eller andet). Vi henstiller vores kursister til at afdække muligheden for afbestillingsforsikring via egen forsikring eller at tegne afbestillingsforsikring via anden aktør.
Den 25. maj 2018 trådte en ny EU-lovgivning i kraft (General Data Protection Regulation - GDPR). Denne lovgivning stiller større krav til hvordan vi samler, opbevarer og bruger persondata.

Derfor bedes du gennemlæse og acceptere skolens persondatapolitik, regler og vilkår, inden du tilmelder dig Vestjyllands Højskole (følg nedenstående link).

Har du spørgsmål eller forbehold bedes du kontakte Vestjyllands Højskole på telefon 9675 3777 eller på e-mail: kontor@vestjyllandshojskole.dk

Ved tilmelding er det 1. rate der betales som kursusafgift/tilmeldingsgebyr.

Kursusafgift: DKK 2000

Din tilmelding er først gældende når tilmeldingsgebyret er betalt

Klik her for at se vores persondatapolitik mv. (se nederst)

Handelsbetingelser

Send kvittering til (email adresse)

Indsend tilmelding
Forrige Næste