Spis og gå godt med Mikael Kamber
Logo


Hvor vil du bo?
v
Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnr
By
Land
v
Cpr nr.
Statsborgerskab
v
Email
Mobil
Hvor har du hørt om os?
Note
Særlige kosthensyn

Fototilladelse: Jeg giver samtykke til at videoer og fotos, enten som situationsbilleder eller portrætbilleder, der bliver taget under mit højskoleophold, må bruges til markedsføring af Suhrs Højskole. Det kan være til Højskolens Instagramprofil, hjemmeside, Facebook-side, informationsmateriale eller lign. Jeg kan til enhver tid skriftligt tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte Suhrs Højskole. Tilkendegiv herunder, om vi må bruge billeder eller video af dig, hvor du er i fokus. Du kan altid sige nej i situationen.


Fototilladelse
v
Når du tilmelder dig et sommerkursus modtager du inden for tre arbejdsdage en bekræftelsesmail med en betalingsopkrævning på det fulde kursusbeløb, der forfalder senest otte dage efter tilmelding.

Bemærk: Du modtager ikke en bekræftelse på modtaget betaling, men vi tjekker løbende kursusindbetalinger og tager kontakt til dig, hvis din betaling ikke er registreret rettidigt hos os.
Du mister derfor ikke din plads, uden vi har forsøgt at få fat på dig.


Hvis uheldet er ude, og du ikke kan deltage i kurset alligevel, refunderer vi ind til 4 uger før kursusstart din betaling minus administrationsgebyret på 1000 DKK.


Ved afbud senere end 4 uger fra kursusstart refunderes det samlede kursusgebyr ikke. Evt. afbudsforsikring skal tegnes hos eget forsikringsselskab.

Klik for at se skolens vilkår


Send kvittering til (email adresse)

Indsend tilmelding
Forrige Næste