Højskoleophold fra 7. jan. eller 4. februar og frem til 9. juni 2023
LogoBemærk: Dobbeltværelse m/eget bad koster kr. 125 ekstra pr. uge. Eneværelse m/bad på gangen koster kr. 125,- ekstra pr. uge. Eneværelse m/eget bad koster 250,- ekstra pr. uge. Leje af sengelinned koster 25,- pr. uge


Fornavn
Efternavn
Adresse
Lokalby
Postnummer
By
Cpr nr.
Nationalitet
v
Telefonnummer
Din e-mail
Afsluttet ungdomsuddannelse
Har du afsluttet en uddannelse
Nuværende beskæftigelse
Indkvartering
v
Jeg ønsker at starte:
v
Kommentar


Nærmeste pårørende samt evt. sagsbehandler
Nærmeste pårørende
Adresse
Postnr og by
Telefon - nærmeste pårørende
E-mail - nærmeste pårørende
Evt. sagsbehandler
Sagsbehandler tlf
Hjemkommune
Særligt omkring allergier og specialkost: Vi tager hensyn til glutenallergi. Det koster 50,- pr. uge. Vi har altid vegetariske og veganske retter, det er ønsket ved tilmelding. Det er uden beregning at spise vegetarisk eller vegansk. Af hensyn til planlægning og budget, forventer vi at vegetarer og veganer ikke tager fra kødretterne. Hvis man er mælkeallergiker eller har laktoseintolerens kan man tage vegansk mad, hvis der en sjælden gang er mælk i kødretten. Der er aldrig mælk i brødet, men mælk kan forekomme i vores boller. Der bliver ikke lavet mælke-, gluten- eller veganske kager, men der serveres frugt, når de andre får kage. Til fester er der dessert til alle. Alle allergier meldes i køkkenet ved ankomst. Det er ens eget ansvar at undgå, hvad man ikke kan tåle, Man kan altid spørge i køkkenet, hvad der er i maden.
Den 25. maj 2018 trådte en ny EU-lovgivning i kraft (General Data Protection Regulation - GDPR). Denne lovgivning stiller større krav til hvordan vi samler, opbevarer og bruger persondata.

Derfor bedes du gennemlæse og acceptere skolens persondatapolitik, regler og vilkår, inden du tilmelder dig Vestjyllands Højskole (følg nedenstående link).

Har du spørgsmål eller forbehold bedes du kontakte Vestjyllands Højskole på telefon 9675 3777 eller på e-mail: kontor@vestjyllandshojskole.dk

Kursusafgift: DKK 2000

Din tilmelding er først gældende når tilmeldingsgebyret er betalt

Klik her for at se skolens persondatapolitik

Handelsbetingelser

Send kvittering til (email adresse)

Send din tilmelding
Forrige Næste